El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
✈ Ximo Puig intensifica a Brussel·les el suport a la indústria taulellera
  • El president de la Generalitat, i secretari general del PSPV-PSOE, aborda accions urgents per a la viabilitat de la indústria taulellera castellonenca
  • El líder dels socialistes valencians manté una trobada amb els diputats socialistes espanyols

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE ha viatjat esta setmana a Brussel·les. Allà, Ximo Puig ha mantingut reunions amb les institucions comunitàries per a abordar assumptes d’actualitat. L’acció de la Unió Europea en la Comunitat, la captació de nous fons europeus i la situació dels sectors productius valencians han sigut els tres pilars fonamentals de la missió institucional. El líder dels socialistes valencians ha mostrat el compromís de la Comunitat amb els valors europeus.

En primer lloc, Ximo Puig s’ha reunit amb Frans Timmermans, vicepresident executiu de la Comissió Europea. El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE ha traslladat al mandatari la necessitat d’accions urgents per a la viabilitat de la indústria taulellera castellonenca.

“Existeix una consciència clara de l’estat de la situació i una preocupació compartida”, ha destacat el cap del Consell. “Cal fer una acció ofensiva per a mantindre a les empreses”, ha afegit Ximo Puig des de la capital comunitària, en referència a l’augment de costos energètics.

D’altra banda, el líder dels socialistes valencians s’ha reunit amb Valdis Dombrovski, vicepresident econòmic de la Comissió Europea. Ximo Puig ha avançat que la Generalitat presentarà nous projectes per a captar fons europeus dirigits a habitatge social, PIMES i start up.

A més, el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE ha instat la Unió Europea a intensificar la via diplomàtica en dues direccions: recuperar les relacions comercials amb Algèria i l’aplicació del tractament en fred per als cítrics procedents de Sud-àfrica.

 

Trobada amb eurodiputats socialistes

Ximo Puig s’ha reunit a Brussel·les amb els diputats socialistes espanyols al Parlament Europeu. Ho ha fet acompanyat de l’eurodiputada socialista i secretària d’Unió Europea del PSPV-PSOE, Inmaculada Rodríguez Piñero.

Ximo Puig ha presentat als companys i companyes socialistes les polítiques progressistes d’èxit del Consell. Cal recordar que el PSOE és la principal delegació del Grup Parlamentari Socialistes i Demòcrates que, al seu temps, és el grup majoritari del Parlament Europeu.

Últimas noticias