El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
馃尮 El socialisme valenci脿 celebra els congressos comarcals
PSPV-PSOE
  • Des del 6 de mar莽 i fins al 3 d鈥檃bril les agrupacions comarcals del PSPV-PSOE celebren els seus processos congressuals de renovaci贸 org脿nica
  • Estos processos reflexen l鈥檃rrelament comarcalista i remarquen el projecte d鈥檜nitat pol铆tica del partit al llarg de tot el territori valenci脿

El primer cap de setmana del mes de mar莽 van arrancar els congressos comarcals del PSPV-PSOE i este cap de setmana, 26 i 27 de mar莽, continua el proc茅s a les comarques de La Marina Baixa, l鈥橦orta Nord, la Ribera Alta, Hoya de Bu帽ol, Valle de Ayora-Cofrentes, Ports-Maestrat, L鈥橝lacant铆, La Vega Baja, El Baix Vinalop贸, La Muntanya, La Safor, La Marina Alta, La Costera-Canal de Navarr茅s i L鈥橝lt i Mitj脿 Vinalop贸. En tots ells participaran diferents membres de l鈥檈xecutiva nacional del PSPV-PSOE com ara el vicesecretari general, Manolo Mata; el secretari d鈥橭rganitzaci贸, Jos茅 Mu帽oz; la vicesecret脿ria general i d鈥橧gualtat, Ana Dom铆nguez; el secretari de Valencianisme y Autogovern, Vicent Soler; la secretaria d鈥橢strat猫gia i Acci贸 Electoral, Tania Ba帽os; 聽i el secretari de Transports de la Comissi贸 Executiva Federal del PSOE, Arcadi Espa帽a, entre altres.

Despr茅s del proc茅s d鈥檈leccions prim脿ries, i pel que fa a les secretaries generals, continuaran Maite G贸mez (La Marina Baixa), Raquel C谩mara (Valle de Ayora-Cofrentes), Anna Besalduch (Ports-Maestrat), Baltasar Ortiz (L鈥橝lacant铆), Vicente Alberola (El Baix Vinalop贸) i Rafa Briet (La Muntanya). Pel contrari, s鈥檈strenen a la secretaria general Voro Soler (l鈥橦orta Nord), Carlos Arques (la Ribera Alta), Elena P茅rez (Hoya de Bu帽ol), Joaqu铆n Hern谩ndez (La Vega Baja), Jos茅 Ramiro (La Marina Alta) i Fulgencio Cerd谩n (l鈥橝lt i Mitj脿 Vinalop贸).

Els congressos comarcals s贸n un clar reflexe de l鈥檃posta pel comarcalisme i les institucions de proximitat que sempre defensa el socialisme valenci脿. Les comarcals s贸n les agrupacions m茅s properes a la ciutadania i, per tant, s贸n fonamentals per a acostar l鈥檃cci贸 del Govern a les persones. 脡s per aix貌 que la renovaci贸 de les estructures comarcals 茅s especialment important, ja que ajuden a enfortir el projecte d鈥檜nitat al qual s鈥檈st脿 treballant per tal d鈥檕ferir resposta a les necessitats de la majoria dels valencians i de les valencianes.

脷ltimas noticias