El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
🏖️La recuperació turística arriba a la Comunitat Valenciana en Setmana Santa
PSPV-PSOE
  • Les reserves internacionals i el programa Bo Viatge preveuen dades turístiques molt positives i properes a les de 2019
  • El bon oratge i la retirada de la majoria de restriccions Covid tornen a fer de la Comunitat Valenciana un dels principals destins nacionals per a les vacances de Pasqua

La recuperació del turisme internacional, amb una representació del 50%, i l’impacte del Bo Viatge preveuen una alta ocupació turística durant Setmana Santa a la Comunitat Valenciana. A este període, que inclou del 17 de gener al 31 de maig, ja es registren 4.000 reserves del Bo Viatge: 2.676 a la província d’Alacant, 993 a la de Castelló i 461 a la de València.

Durant els tres primers mesos de 2022, 120.000 persones ja han viatjat amb este programa de bonificacions viatgeres, impulsat pel Consell de Ximo Puig a 2020, amb l’objectiu de reactivar el turisme a la Comunitat Valenciana. En aquesta nova edició, amb un pressupost inicial de 15 milions d’euros i on participen més de 1.500 agències de viatges i allotjaments, es preveu que puguen beneficiar-se 100.000 usuaris.

Les dades de les reserves indiquen una segura recuperació del turisme internacional, així com una fidelitat del que ve de Gran Bretanya, França, Bèlgica, Holanda i Alemanya. A més, segons informa el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “hi ha destins que preveuen una ocupació pràcticament absoluta”.

El sector també és optimista respecte a la totalitat de la temporada primaveral, ja que el bon oratge, la retirada de la majoria de les restriccions Covid i la baixa pressió hospitalària han permès que la Comunitat Valenciana torne a ser un dels principals destins per al turisme nacional i europeu. Aquestes dades, per tant, són un bon indicatiu del comportament del turisme a la Comunitat Valenciana i es demostra que la davallada del sector ha vingut donada per la conjuntura social i econòmica provocada per la pandèmia i els efectes de la guerra de Putin a Ucraïna.

Últimas noticias