El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
ūüĎ• El PSPV-PSOE, la ‚Äúcasa comuna‚ÄĚ de tots els valencians i valencianes
PSPV-PSOE

‚ÄúEste projecte va m√©s enll√† d’una part de la societat, ja que ac√≠ caben tots‚ÄĚ. Aix√≠ ho afirmava el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el passat 27 d’octubre durant la Pon√®ncia Pol√≠tica del 14 Congr√©s del partit. I no √©s la primera vegada que el president es refereix aix√≠ al PSPV-PSOE, al qual ha definit en multitud d’ocasions com ‚Äúla casa comuna‚ÄĚ de la societat valenciana.

Perqu√® quan els i les socialistes governem, no ho fem nom√©s per als qui ens han donat la seua confian√ßa en les urnes; governem per als 5 milions de valencians i les valencianes. I el 14 Congr√©s del partit, que se celebra el pr√≤xim cap de setmana a Benidorm, es presenta com l’oportunitat perfecta per a demostrar, una vegada m√©s, que el partit socialista √©s el partit que defensa els interessos de tota la societat valenciana.

El conclave √©s, aix√≠, l’ocasi√≥ per als i les socialistes de fer una revisi√≥ dels nostres plantejaments, amb l’objectiu d’ampliar encara m√©s el partit i continuar donant resposta als problemes reals que preocupen la gent, especialment despr√©s de la pand√®mia.

Perqu√® la realitat postpand√®mica, si alguna cosa ha posat de manifest, √©s que no podem aprimar la nostra sanitat p√ļblica, ni retallar en els nostres centres educatius, ni minvar els nostres serveis socials. Els i les valencianes ja patim durant els governs del PP les conseq√ľ√®ncies de deixar en els ossos els nostres serveis p√ļblics fonamentals. I un clar exemple de com governem els socialistes el trobem en els √ļltims Pressupostos de la Generalitat, presentats esta setmana: dels 10.000 milions del PP en 2013 per a despesa social, als 17.300 milions dels PGV2022.

Per√≤ el PSPV-PSOE tamb√© √©s el partit que treballa per generar ocupaci√≥, una ocupaci√≥ de qualitat, i especialment per a les i els joves, que tenen dret a tindre un projecte de vida, una vivenda, i a tindre un salari que els permeta independitzar-se i realitzar-se. El president Ximo Puig ho ha repetit en nombroses ocasions: ‚ÄúEls joves no poden tindre por de viure pitjor que els seus pares‚ÄĚ.

Som el partit de la majoria, l’eina de canvi dels qui es preocupen per la sostenibilitat, per aconseguir la igualtat entre homes i dones, per la igualtat entre territoris, de la just√≠cia social. I el 14 Congr√©s del partit renovar√† el comprom√≠s del PSPV-PSOE de continuar sent el punt de trobada de tots els valencians i valencianes.

√öltimas noticias