El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
đŸ‘„ El PSPV-PSOE, la “casa comuna” de tots els valencians i valencianes
PSPV-PSOE

“Este projecte va mĂ©s enllĂ  d’una part de la societat, ja que acĂ­ caben tots”. AixĂ­ ho afirmava el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el passat 27 d’octubre durant la PonĂšncia PolĂ­tica del 14 CongrĂ©s del partit. I no Ă©s la primera vegada que el president es refereix aixĂ­ al PSPV-PSOE, al qual ha definit en multitud d’ocasions com “la casa comuna” de la societat valenciana.

PerquĂš quan els i les socialistes governem, no ho fem nomĂ©s per als qui ens han donat la seua confiança en les urnes; governem per als 5 milions de valencians i les valencianes. I el 14 CongrĂ©s del partit, que se celebra el prĂČxim cap de setmana a Benidorm, es presenta com l’oportunitat perfecta per a demostrar, una vegada mĂ©s, que el partit socialista Ă©s el partit que defensa els interessos de tota la societat valenciana.

El conclave Ă©s, aixĂ­, l’ocasiĂł per als i les socialistes de fer una revisiĂł dels nostres plantejaments, amb l’objectiu d’ampliar encara mĂ©s el partit i continuar donant resposta als problemes reals que preocupen la gent, especialment desprĂ©s de la pandĂšmia.

PerquĂš la realitat postpandĂšmica, si alguna cosa ha posat de manifest, Ă©s que no podem aprimar la nostra sanitat pĂșblica, ni retallar en els nostres centres educatius, ni minvar els nostres serveis socials. Els i les valencianes ja patim durant els governs del PP les conseqĂŒĂšncies de deixar en els ossos els nostres serveis pĂșblics fonamentals. I un clar exemple de com governem els socialistes el trobem en els Ășltims Pressupostos de la Generalitat, presentats esta setmana: dels 10.000 milions del PP en 2013 per a despesa social, als 17.300 milions dels PGV2022.

PerĂČ el PSPV-PSOE tambĂ© Ă©s el partit que treballa per generar ocupaciĂł, una ocupaciĂł de qualitat, i especialment per a les i els joves, que tenen dret a tindre un projecte de vida, una vivenda, i a tindre un salari que els permeta independitzar-se i realitzar-se. El president Ximo Puig ho ha repetit en nombroses ocasions: “Els joves no poden tindre por de viure pitjor que els seus pares”.

Som el partit de la majoria, l’eina de canvi dels qui es preocupen per la sostenibilitat, per aconseguir la igualtat entre homes i dones, per la igualtat entre territoris, de la justĂ­cia social. I el 14 CongrĂ©s del partit renovarĂ  el compromĂ­s del PSPV-PSOE de continuar sent el punt de trobada de tots els valencians i valencianes.

Últimas noticias