El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
👥 El PSPV-PSOE, la “casa comuna” de tots els valencians i valencianes
PSPV-PSOE

“Este projecte va més enllà d’una part de la societat, ja que ací caben tots”. Així ho afirmava el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el passat 27 d’octubre durant la Ponència Política del 14 Congrés del partit. I no és la primera vegada que el president es refereix així al PSPV-PSOE, al qual ha definit en multitud d’ocasions com “la casa comuna” de la societat valenciana.

Perquè quan els i les socialistes governem, no ho fem només per als qui ens han donat la seua confiança en les urnes; governem per als 5 milions de valencians i les valencianes. I el 14 Congrés del partit, que se celebra el pròxim cap de setmana a Benidorm, es presenta com l’oportunitat perfecta per a demostrar, una vegada més, que el partit socialista és el partit que defensa els interessos de tota la societat valenciana.

El conclave és, així, l’ocasió per als i les socialistes de fer una revisió dels nostres plantejaments, amb l’objectiu d’ampliar encara més el partit i continuar donant resposta als problemes reals que preocupen la gent, especialment després de la pandèmia.

Perquè la realitat postpandèmica, si alguna cosa ha posat de manifest, és que no podem aprimar la nostra sanitat pública, ni retallar en els nostres centres educatius, ni minvar els nostres serveis socials. Els i les valencianes ja patim durant els governs del PP les conseqüències de deixar en els ossos els nostres serveis públics fonamentals. I un clar exemple de com governem els socialistes el trobem en els últims Pressupostos de la Generalitat, presentats esta setmana: dels 10.000 milions del PP en 2013 per a despesa social, als 17.300 milions dels PGV2022.

Però el PSPV-PSOE també és el partit que treballa per generar ocupació, una ocupació de qualitat, i especialment per a les i els joves, que tenen dret a tindre un projecte de vida, una vivenda, i a tindre un salari que els permeta independitzar-se i realitzar-se. El president Ximo Puig ho ha repetit en nombroses ocasions: “Els joves no poden tindre por de viure pitjor que els seus pares”.

Som el partit de la majoria, l’eina de canvi dels qui es preocupen per la sostenibilitat, per aconseguir la igualtat entre homes i dones, per la igualtat entre territoris, de la justícia social. I el 14 Congrés del partit renovarà el compromís del PSPV-PSOE de continuar sent el punt de trobada de tots els valencians i valencianes.

Últimas noticias