El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
📚 Primeres oposicions amb places de torn lliure
  • El Consell de Ximo Puig compleix amb el seu compromís i convoca les primeres oposicions que inclouen places sense fase de concurs
  • El president de la Generalitat i líder del PSPV-PSOE posa en valor les Beques 700, per a joves que es troben preparant una oposició

La Universitat de València ha sigut l’escenari triat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, per a anunciar la primera convocatòria d’oposicions amb places de torn lliure. Esta oferta d’ocupació pública inclou un total de 588 llocs, dels quals el 60% corresponen al torn lliure, és a dir, sense fase de concurs. La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública compleix, així, amb el compromís d’aprovar estes oposicions. L’objectiu passa per l’atracció de talent jove per al cos administratiu valencià.

De fet, el cap del Consell ha realitzat este anunci envoltat de joves estudiants del Campus de Tarongers. La previsió és que els exàmens corresponents a esta convocatòria se celebren entre gener i febrer del pròxim any.

Esta oferta pública d’ocupació inclou llocs d’advocats, arquitectes, enginyers, interventors, psicòlegs i, fins i tot, agents mediambientals. A més, la convocatòria reserva un 10% de les places anunciades per a ser cobertes per persones amb diversitat funcional.

Beques 700: opositar és més fàcil

En la seua visita a la Universitat de València, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha posat en valor el programa Beques 700. Es tracta d’una ajuda econòmica de 700 euros mensuals perquè els joves que preparen oposicions puguen sufragar el seu cost.

Un nou exemple de les polítiques juvenils de referència del Consell de Ximo Puig. D’esta manera, la joventut valenciana compta amb les mateixes oportunitats i en igualtat per a accedir al cos administratiu de la Generalitat.

Últimas noticias