El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
馃攱Volkswagen es presenta a Sagunt
PSPV-PSOE
  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, participa, al costat del president del Govern, Pedro S谩nchez, la ministra d'Ind煤stria, Reyes Maroto, i els principals directius de Volkswagen, en l'acte de presentaci贸 de la gigafactor铆a de bateries que el grup automobil铆stic situar脿 en Parc Sagunt II
  • Ximo Puig afirma que la Comunitat Valenciana fa un 'salt hist貌ric' cap a l'ocupaci贸 de qualitat com a 'pol de mobilitat sostenible del sud d'Europa'

Sagunt ha acollit aquest dijous la posada de llarg de la presentaci贸 de la gigafactoria de bateries que Volkswagen instal路lar脿 a la ciutat en els pr貌xims anys. Una aposta per les energies renovables i un canvi de model productiu que generar脿 3.000 ocupacions directes i que suposa inversi贸 de 3.000 milions d’euros en la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha participat, al costat del president del Govern, Pedro S谩nchez, i la ministra d’Ind煤stria, Reyes Maroto, en l’acte de presentaci贸 que ha tingut lloc en l’脿rea log铆stica de Parc Sagunt II. A m茅s, l’acte ha comptat amb les intervencions del president del Grup Volkswagen, Herbert Diess; i del membre del comit茅 executiu de Volkswagen AG responsable de Tecnologia i president del consell d’administraci贸 de SEAT SA, Thomas Schmall.

鈥淟a Comunitat Valenciana empieza a convertirse en el polo de movilidad sostenible del sur de Europa con esta apuesta y da un salto hist贸rico hacia el empleo de calidad鈥, celebra el president, al tiempo que apuesta por convertir este momento 鈥渆n el principio por la movilidad sostenibilidad: avanzamos hacia una nueva Comunitat Valenciana hecha a base en de innovaci贸n, industria y prestigio internacional鈥.

En aquest sentit, Ximo Puig urgeix a aconseguir un 芦gran pacte禄 per a accelerar la implantaci贸 d’energies renovables i aconseguir la sobirania energ猫tica. Reivindica que 鈥渘ecessit脿vem aquesta rec脿rrega d’energia per a accelerar la transformaci贸 postpand猫mica禄.

UN DIA QUE PASSAR脌 A LA HIST脪RIA

Un dia carregat d’energies per a comen莽ar un nou temps i que, coincideix el president, 鈥減assar脿 a la hist貌ria鈥. Per l’incentiu que suposa per al teixit productiu, universitari i cient铆fic valenci脿 aix铆 com tamb茅 pel suport atorgat pel Govern de Pedro S谩nchez a la Comunitat Valenciana.

Un gran repte per davant que, assenyala Ximo Puig, els valencians assumim 鈥渁mb responsabilitat i que correspondr脿 a la confian莽a depositada amb 芦totes les facilitats necess脿ries. Ac铆 est脿 el resultat de tota una societat: la seguretat jur铆dica, l’estabilitat institucional l’esfor莽 dels agents socials s’han tradu茂t en ocupaci贸 i en inversi贸禄.

Finalment, el l铆der dels socialistes valencians ha celebra que 芦des de Sagunt, Espanya 茅s hui m茅s fort, perqu猫 aquesta gigafactor铆a enfortir脿 una cadena de valor estrat猫gica com l’autom貌bil i el far脿 amb el m猫tode m茅s intel路ligent: una alian莽a p煤blic-privada. Espanya tenia, des de fa 40 anys, un deute moral amb Sagunt, un deute que hui podem saldar禄, ha concl貌s.

脷ltimas noticias