El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
🤝 Un Congrés d’unitat per a consolidar al PSPV-PSOE com el projecte de majories de la Comunitat Valenciana
Prensa PSPV-PSOE
  • Ximo Puig ha sigut reelegit com a secretari general dels socialistes valencians amb el suport del 91% dels delegats
  • El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, traça el nou full de ruta del partit que passa per “situar a l'ocupació en el cor de la nostra acció, reforçar l'Estat de Benestar i contribuir a una Espanya còmoda per a tots”

Benidorm es va convertir el passat cap de setmana en l’escenari del 14 Congrés del PSPV-PSOE, una cita en la qual 475 delegats i representants del partit van traçar el full de ruta per als pròxims quatre anys. Sota el lema ‘Per a la majoria. La nova via valenciana’, els socialistes valencians es van reivindicar com el projecte de majories de la Comunitat Valenciana en el qual es veu més reflectida la societat valenciana sense frentismes ni murs.

“El projecte socialista és un projecte per a la majoria de la societat valenciana, no per a una part segmentada”, ha afirmat el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, qui ha destacat que un dels principals objectius del Congrés ha sigut “actualitzar el nostre projecte polític per a consolidar-nos com el partit de la majoria”. Un nou full de ruta que “té els peus a terra i la mirada en l’agenda 2030” i que fa del socialisme valencià el projecte més sòlid de la Comunitat Valenciana.

El suport al treball que s’està realitzant i al president Ximo Puig, va quedar reconegut una vegada més amb la presència de la vicesecretària del PSOE, Adriana Lastra, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, la ministra de Turisme, Reyes Maroto, i sobretot del president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, qui va participar en l’acte de clausura del Congrés fent seues reivindicacions valencianes tan fonamentals com la reforma del sistema de finançament autonòmic.

UN NOU PUNT DE PARTIDA

“Els i les socialistes valencians comencem un nou viatge i eixim del nostre 14 Congrés a la recerca de la majoria”, ha afirmat Ximo Puig i ha considerat que ara el PSPV-PSOE ha de continuar treballant per “situar a l’ocupació en el cor de la nostra acció, reforçar l’Estat de Benestar i contribuir a una Espanya còmoda per a tots”.

Ximo Puig ha recordat que “esta és una dècada decisiva en la qual es transformarà Espanya i la Comunitat Valenciana, per això tenim l’obligació de consolidar el cicle de progrés que vam iniciar l’any 2015”. A més, el secretari general dels socialistes valencians ha defensat que “hem d’avançar cap a l’Espanya justa del finançament, l’Espanya solidària que comparteix els seus recursos i d’aigua per sempre per a Alacant, i l’Espanya justa i diversa que aposte per la desconcentració”

VOTACIONS

El 14 Congrés del PSPV-PSOE ha estat marcat per la unitat i una causa comuna: continuar treballant per i per als valencians. Així, ha quedat reflectit en les votacions que es van dur a terme el diumenge al matí amb la qual el president Ximo Puig va obtindre el suport del 91% de la seua Executiva sent reelegit secretari general del PSPV-PSOE.

A més, la nova Comissió Executiva Nacional – en la qual s’ha reflectit l’aposta per les dones, la gent jove i el municipalisme, ha rebut un suport del 91,45% dels delegats i el Comité Nacional el suport del 91,16%. D’altra banda, el Comité Federal ha aconseguit el suport del 89,15%.

Últimas noticias