El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
Cinc anys de Pla Edificant: Més de 500 centres educatius nous en la Comunitat Valenciana
  • - El Consell de Ximo Puig ha invertido 1.500 millones de euros para crear, ampliar o reformar más de 500 centros educativos
  • - La eficiencia del plan Edificant contrasta con el devastador modelo de barracones del Partido Popular con Ciegsa, uno de los mayores fracasos económicos y políticos de la etapa de los populares al frente de la Generalitat

Es compleixen cinc anys de la creació del pla Edificant, l’innovador projecte impulsat pel Consell de Ximo Puig amb l’objectiu de garantir una xarxa d’instal·lacions educatives òptimes per a tots els valencians i valencianes. Des del seu establiment, s’han invertit en Edificant torn a 1.500 milions d’euros per a crear, ampliar i reformar més de 500 centres educatius, tot un assoliment que evidencia el compromís del PSPV-PSOE amb una educació pública de qualitat.

L’eficiència del pla Edificant contrasta amb el devastador model de barracons del Partit Popular amb Ciegsa, un dels majors fracassos econòmics i polítics de l’etapa dels populars al capdavant de la Generalitat. La transparència i competència són valors essencials del pla Edificant, que s’adapta a les necessitats pedagògiques de les escoles i instituts valencians. Basant-se en els principis de sostenibilitat i eficiència energètica, el pla Edificant posa en el centre a l’alumnat i al professorat, una qualitat imprescindible per a oferir un servei conseqüent amb els desitjos i necessitats dels valencians i valencianes.

16.600 llocs de treball en la construcció

A més de suposar una millora substancial de la qualitat de l’educació, el pla Edificant ha tingut un gran impacte en l’ús de la Comunitat Valenciana. Durant la seua vigència, es calcula que s’han generat al voltant de 16.600 llocs de treball en el sector de la construcció, xifra que s’espera mantindre i fins i tot augmentar s’espera gràcies a la futura execució de nous centres educatius.

 

Últimas noticias