El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
El Consell de Ximo Puig activa 200 professionals d’elit per a captar fons europeus
  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE confirma que la Comunitat té assignats prop de 1.900 milions d’euros
  • El Consell de Ximo Puig posa en marxa més de 400 actuacions per a liderar la transformació econòmica del territori

El Consell que lidera Ximo Puig encapçala la recuperació econòmica i laboral després de superar la pandèmia de COVID-19. Tots els indicadors així ho avalen, amb xifres històriques de creació d’ocupació: 400.000 des del 2015. I d’afiliació a la Seguretat Social: més de dos milions de persones, una xifra mai vista abans. Paral·lelament, la Unió Europea ha posat en marxa nombroses línies d’ajuda econòmica, per a acompanyar als territoris en este objectiu d’una tornada a la normalitat plena. Este Consell és clarament europeista i aprofita totes les oportunitats per a fer de la Comunitat un territori líder en recepció de fons europeus.

Per això, l’Executiu valencià activa ara un cos professional d’elit integrat per personal especialitzat en la captació i gestió de fons econòmics. Els quasi 200 treballadors es convertiran en autèntics experts en els Fons Next Generation. El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig,ha confirmat que la Comunitat té assignats prop de 1.900 milions d’euros procedents de les institucions comunitàries.

A més, el Consell del PSPV-PSOE ha posat en marxa 430 actuacions per a liderar la transformació econòmica del nostre territori i potenciar el seu escut social. El 80% de les ajudes estan assignades a projectes ja concretats i relacionats amb la transició ecològica, la transformació digital i la cohesió territorial, el 70% dels quals es troben ja en execució.

A tot això cal sumar la recent contractació de més de 300 tècnics que assessoraran ajuntaments i mancomunitats, i el desenvolupament d’eines tecnològiques des de la Generalitat. El compromís del president Ximo Puig amb la ciutadania valenciana passa per la captació del major nombre possible de fons europeus i, alhora, per la generació d’ocupació pública de qualitat com a part del mateix procés. Tot per a garantir la recuperació econòmica i laboral plena en la Comunitat Valenciana i que arribe al conjunt de la població.

Últimas noticias