El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
La Generalitat lidera les ajudes econòmiques per la pandèmia a empreses, famílies i autònoms
  • La Conselleria d'Hisenda, dirigida per Arcadi España, inverteix la xifra rècord de 13.650M€ en ajudes a empreses i famílies
  • El Consell de Ximo Puig posa a les persones en el centre de les seues polítiques i lidera la recuperació econòmica i emocional

El Consell de Ximo Puig ha invertit la xifra rècord de 13.650 milions d’euros des de l’inici de la pandèmia. Són ajudes econòmiques per a les empreses i les famílies, destinades a combatre els efectes del coronavirus en les butxaques dels valencians. El PSPV-PSOE converteix, així, a la Comunitat Valenciana en territori líder en ajudes, inversions i subvencions a escala nacional. El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians situa, per tant, a les persones en el centre de les seues polítiques. I ho fa en un moment històric per la irrupció d’una pandèmia, l’esclat de la guerra a Ucraïna i la pujada generalitzada de preus.

La Conselleria d’Hisenda, liderada per Arcadi España, ha posat en marxa fins ara estratègies ambicioses com el Pla Resistir. Una línia d’ajudes destinada a persones autònomes i afectades per ERTO. A més, el Pla Resistir Plus ha ajudat a més de 16.000 negocis valencians. Cal sumar ajudes ordinàries, com les de la dependència o la Renda Valenciana d’Inclusió, que s’han vist multiplicades.

El Consell de Ximo Puig ha aprovat recentment, també, ajudes de 300 euros per als autònoms i ha suspés el cobrament del cànon de sanejament durant els pròxims sis mesos. Més de cinc milions de valencians i valencianes es beneficiaran d’aquesta mesura. La gestió del deute ha millorat notablement i s’ha reduït la despesa financera fins als 353 milions d’euros.

La Generalitat, liderada pel PSPV-PSOE, ha rebut una xifra rècord de transferències tant del Govern de Pedro Sánchez com de la Unió Europea. Ha de recordar-se que el compromís del ppresident Ximo Puig amb la ciutadania valenciana passa per la captació del major nombre possible de fons públics. Amb el socialisme valencià en les institucions, s’ha creat 400.000 nous llocs de treball i s’ha arribat a la xifra històrica de dos milions d’afiliats a la Seguretat Social. Amb tot, la Comunitat lidera la recuperació econòmica i emocional gràcies a les polítiques d’èxit del Consell de Ximo Puig.

 

Últimas noticias