El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
Els congressos provincials afermen la unitat, la cohesió i la fortalesa dels projectes polítics socialistes

Els projectes socialistes per a les províncies de Castelló, València i Alacant continuen avançant. Durant el passat cap de setmana, en el si dels congressos provincials del PSPV-PSOE, els i les socialistes van apostar per la unitat i la fortalesa per a continuar armant un projecte polític de progrés que permeta millorar les condicions dels valencians i valencianes. Es tracta de continuar fent passos cap avant mitjançant un projecte polític que amplia majories i aconseguir que les polítiques de progrés arriben a tota la ciutadania.

Este és l’objectiu comú dels i les socialistes, que han confirmat els projectes liderats per Samuel Falomir (Castelló), Carlos Fernández *Bielsa (València) i Alejandro Soler (Alacant). El nou projecte progressista ix reforçat després de la celebració dels congressos provincials i, sobretot, amb un propòsit clar: avançar i sumar per a la majoria i, així, tenyir de roig el mapa de la CV en 2023.

El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ressaltava este objectiu primordial després de l’èxit d’aquests congressos provincials. Es tracta de “treballar per a garantir la consolidació i l’avanç del projecte socialista i millorar així la vida dels valencians i les valencianes”. El president també ha recordat que la via valenciana passa per la “superació de la pandèmia i la recuperació econòmica i social” sense oblidar “la unitat, la cohesió i enfocar la vista cap avant tots junts”.

“Volem ser el projecte de la immensa majoria de la societat”, subratllava el president Puig. Per això este procés de renovació permetrà mantindre un PSPV “unit, amb capacitat de treballar junts per un objectiu comú, i que vetle pels interessos generals de la ciutadania valenciana”.

El secretari general també adverteix de les estratègies de confrontació del Partit Popular, “que amenacen l’estabilitat i r la fractura social”. Si el PP fora un partit de govern de veritat, tindria en compte l’interés general de la població”. Així mateix, Ximo Puig ressaltava la importància d’unir a tota la societat valenciana per a evitar tornar al forat negre de la gestió d’un PP “en mans de l’extrema dreta”.
Per esta raó, el president reitera el seu compromís i el dels i les socialistes per a apostar per un projecte polític que aglutine a la majoria de la ciutadania valenciana i que situe a la CV com “una referència de les polítiques socials avançades i les polítiques econòmiques solvents”. Una convicció que es manté ferma gràcies a la renovació dels projectes polítics de les nostres tres províncies, que busquen el model progressista i d’unitat que necessita la majoria de la ciutadania valenciana.

 

Últimas noticias