El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
La Comunitat Valenciana, líder en la gestió de fons europeus
  • En la Comunitat Valenciana més de 22.600 empreses s'han vist beneficiades pels fons europeus amb una quantia mínima que aconsegueix els 20.000 euros
  • El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, situa a l'empresa com a “catalitzadora de modernitat, europeista, llibertat, progrés i prosperitat per a les famílies”

Aprofitar les oportunitats que brinden els fons europeus per a accelerar la recuperació post pandèmia i el progrés és una de les prioritats que s’ha marcat el Consell de Ximo Puig des que es va obrir la convocatòria. Un objectiu que s’està complint i que situa a la Comunitat Valenciana com l’autonomia líder en la gestió dels fons europeus.

En aquest sentit, el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha situat a l’empresa com “una figura catalitzadora de modernitat, europeista, llibertat, progrés i prosperitat per a les famílies” i ha destacat la seua contribució a haver aconseguit l’actual rècord d’ocupació, d’exportacions i d’inversió estrangera: “Hem de brindar-los el màxim suport des del públic”.

Així el president ha detallat que més de 22.600 empreses valencianes s’han vist beneficiades pels fons europeus amb una quantia mínima que aconsegueix els 20.000 euros el que es tradueix en què la Comunitat Valenciana ha aconseguit rebre el 25% dels fons destinats a totes les Comunitats autònomes.

A més, Ximo Puig ha posat en valor la gestió realitzada pel Consell per a fomentar el diàleg social, la col·laboració públic-privada així com reconéixer i agrair la labor d’empresaris i empresàries i ha afirmat que “volem que els fons arriben fins a l’últim racó i fins a l’última empresa”.

8 de cada 10 euros licitats

Segons l’últim balanç realitzat pel Consell de Ximo Puig des de la seua eixida s’han convocat ajudes i licitat inversions dels Next Generation per import de 1.085 milions fins a desembre de 2022, la qual cosa suposa que 8 de cada 10 euros pressupostats ja estan convocats o licitats.

Un muntant important que està sent destinat en el que correspon a la Generalitat a qüestions relacionades amb les infraestructures, habitatge, transport i inversions socials en educació i sanitat.

Últimas noticias