El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
‘La Trola de la Setmana’
PSPV-PSOE
  • La dreta espanyola, i també la valenciana, repeteix com un mantra que els governs d'esquerres “pugen els impostos”. Però en ‘La Trola de la Setmana’ et comptem perquè és una altra de les Fakenews del PP.

En la Comunitat Valenciana tan sols el 0,9% dels contribuents valencians van pagar l’Impost de Patrimoni en 2020. Respecte a l’altre impost que tant preocupa la dreta, el de Successions, el 87,6% no va pagar RES.

Aquestes són les xifres reals, fruit de la reforma fiscal que va fer el Consell en 2017 i que va acabar amb el sistema més regressiu d’Espanya, implantat (sorpresa!) pel PP. Un sistema en el qual les rendes més altes pagaven menys que en resta del país, i en el qual a les famílies treballadores se’ls aplicaven uns tipus més elevats que en el conjunt d’autonomies.

I què ocorre en la Comunitat de Madrid, l’autonomia exemple per al PPCV? Doncs que en la “baixada d’impostos” que va anunciar Isabel Díaz Ayuso, les rendes mitjanes i baixes no reben pràcticament cap alleujament fiscal.

Aleshores, a qui defensa el PP? 🤥

Últimas noticias