El magazine online de las y los socialistas valencianos
El magazine online de las y los socialistas valencianos
Un Comité Nacional amb mirada de futur
  • Ximo Puig apel·la al progrés segur i a la responsabilitat socialista per afrontar les oportunitats del futur
  • El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, reivindica “la nova via valenciana de la innovació, la sostenibilitat i l'ocupació»

“L’oportunitat per a avançar en el progrés segur està ací i els i les socialistes tenim la gran responsabilitat de liderar-la”. Paraules de Ximo Puig durant la seua intervenció en el Comité Nacional del partit el dissabte 28 de maig. Una cita del socialisme valencià que ha tornat a la presencialitat, de nou, després de la celebració del 14 Congrés de Benidorm. La Mesa del màxim òrgan entre congressos la van integrar Maite Ibáñez, Rocío Ibáñez i Vicent Grimalt.

El president Puig destaca “la nova via valenciana de la innovació, la sostenibilitat i l’ocupació” i aposta per “un gran pacte energètic conciliant els tres elements que demanda la ciutadania: creixement, la sostenibilitat i serveis públics potents”. Per altra banda, i amb la mirada posada en el futur, el secretari general ha remarca la importància “d’afrontar els grans reptes d’aquesta dècada d’oportunitats des de la unitat i a través del diàleg social. El balanç d’estos 7 anys de govern progressista ens avala: tenim més empreses, més ocupació, més inversió estrangera i millors serveis públics”.

D’esta manera, el president ressalta  “la gran excepció valenciana” i explica que “enfront de la pol·lució populista del Partit Popular, l’estabilitat, el diàleg i un projecte per a la gran majoria de la societat valenciana. El PP s’ha convertit en el cavall de Troia de la ultradreta i només busca el poder pel poder i no volem tornar a tot això. Nosaltres hem de treballar per a la majoria i ser com la majoria de la societat”.

REIVINDICACIONS

 “Ara tenim molts reptes i injustícies per superar, però treballant junts i units amb diàleg i estabilitat ho aconseguirem”, ha afirma el dirigent socialista. Durant l’acte, Puig ha va subratllar la postura abolicionista del PSPV-PSOE i va reafermar que “estem parlant d’una forma d’esclavitud intolerable en una societat de dones lliures. Que no compten amb nosaltres per a regularitzar la prostitució, l’única solució és l’abolició”. Per últim, reitera que “la defensa del transvasament Tajo-Segura és irrenunciable i el reclamarem amb fermesa política i amb tota la contundència jurídica”.

Últimas noticias